укр рус eng
Гарна компанія
Головна  /   Для ЗМІ  /   Новини  /   Efes Ukraine ознайомила учасників Kiev Travel Massive з культурою споживання пива

Efes Ukraine ознайомила учасників Kiev Travel Massive з культурою споживання пива

До списку новин
19 листопада 2014

15 листопада у Києві відбулася чергова регулярна зустріч учасників світового руху Travel Massive. Захід проходив за підтримки знаменитого бренду Efes Pilsener: середземноморського пива №1 у світі.

Цього разу учасники Kiev Travel Massive, окрім тематичних доповідей на тему просування туристичних послуг в Інтернеті, змогли взяти участь в унікальному майстер-класі від Efes Ukraine. 

Ігор Срібний, менеджер з навчання у каналі HoReCa пивоварної компанії Efes Ukraine, познайомив присутніх з історією пива, культурою його правильного споживання, а також розповів про те, на що, у першу чергу, слід звернути увагу при замовленні улюбленого напою в пабі.
Крім цього, Ігор наочно продемонстрував різницю між правильно та неправильно сервірованим келихом пива. А найактивніші учасники зустрічі навчилися цього вечора наливати пиво та пригощати їм своїх гостей за еталонними правилами подачі шляхетного напою.

«У багатьох країнах пиво є невід‘ємною частиною культурного відпочинку як місцевих жителів, так і туристів. І такі, здавалося б, дрібниці, як погано вимитий келих або недостатньо охолоджене пиво, можуть зіпсувати враження від відпочинку. Сподіваюся, ті знання про правильне сервірування пива, які отримали учасники Kiev Travel Massive, допоможуть їм по-новому поглянути на шляхетний напій. І, можливо, відкрити для себе нові грані насолоди правильним смаком гарного пива у гарній компанії», – говорить Ігор Срібний, менеджер з навчання у каналі HoReCa пивоварної компанії Efes Ukraine.

Для інформації:
Travel Massive – це глобальний міжнародний рух, що об‘єднує представників travel-індустрії з 34 країн: Австралії, США, Великобританії, Франції, Чехії, Польщі, України та ін. На зустрічах у рамках Travel Massive фахівці туріндустрії, представники авіакомпаній, досвідчені мандрівники та початківці, а також блогери та професійні журналісти у неформальній атмосфері діляться досвідом та враженнями. У Києві ці зустрічі проводяться з 2013 року і відбуваються у форматі експрес-доповідей на актуальні та корисні для присутніх теми.