укр рус eng
Гарна компанія
Головна  /   Для ЗМІ  /   Новини  /   Торговельна марка Efes Pilsener стала офіційним партнером баскетбольної «Євроліги»

Торговельна марка Efes Pilsener стала офіційним партнером баскетбольної «Євроліги»

До списку новин
22 жовтня 2014

16 жовтня у Стамбулі стартували перші матчі сезону європейського баскетбольного турніру «Євроліга» 2014-2015. Як і минулого сезону, офіційним пивом чемпіонату стало Efes Pilsener: середземноморське пиво №1 у світі.  

Традиційно чемпіонати Євроліги збирають найсильніші баскетбольні команди континенту. У регулярному сезоні, який триватиме до 19 грудня, за вихід до чверть-фіналу змагатимуться клуби з Туреччини, Іспанії, Італії, Литви, Ізраїлю, Хорватії, Франції, Німеччини, Греції, Сербії та Росії.
Четвірка найкращих команд зустрінеться на гранд-фіналі, який відбудеться з 15 по 17 травня 2015 р. у Мадриді (Іспанія) за підтримки ТМ Efes Pilsener: середземноморського пива №1 у світі.

Матчі Євроліги 2014-2015 будуть транслюватися на найбільших спортивних телеканалах, а також у відповідному розділі офіційного сайту чемпіонату:
www.euroleague.livebasketball.tv

Для довідки:
Європейська баскетбольна ліга, щорічний турнір між баскетбольними клубами Європи, була заснована у 2000 році. Баскетбольна Євроліга є найголовнішим клубним баскетбольним турніром Європи, а її поява вважається поворотним моментом у розвитку командного спорту на європейському континенті. Змагання традиційно завершуються фінальними турнірами Final Four («Фінал Чотирьох»), на яких чотири найсильніші за підсумками відбіркових турів та жеребкування команди ведуть змагання за перемогу.

Історія підтримки брендом Efes Pilsener баскетболу триває вже кілька десятиріч. Ім‘я цього бренду носить один із найсильніших баскетбольних клубів Європи. А з 2009 року бренд Efes Pilsener підтримує баскетбол на глобальному європейському рівні, виступаючи спонсором Євроліги.

Efes Pilsener – середземноморське пиво №1 у світі (за даними Euromonitor International, дослідження обсягу споживання пива у 2012). Середземноморське пиво визначається як пиво, що походить з країни, яка межує з Середземним морем (Албанія, Алжир, Боснія та Герцеговина, Греція, Єгипет, Ізраїль, Іспанія, Італія, Кіпр, Ліван, Лівія, Мальта, Марокко, Монако, Сирія, Словенія, Туніс, Туреччина, Франція, Хорватія, Чорногорія).