укр рус eng
Гарна компанія
Головна  /   Для ЗМІ  /   Новини  /   Реклама пива «Белый Медведь» отримала золоту нагороду КМФР

Реклама пива «Белый Медведь» отримала золоту нагороду КМФР

До списку новин
04 червня 2014

У Києві відбулося нагородження переможців 15-го Київського Міжнародного Фестивалю Реклами. Відеоробота «Белый Медведь: Людям з великим серцем» отримала золоту нагороду в категорії Film Craft.

Зворушлива історія про грізного хижака та мужнього полярника, у чиїх великих серцях знайшлося місце один для одного, розтопила і серця суворих членів журі КМФР. Спільна робота бренд-команди ТМ «Белый Медведь», агентства Tabasco та продакшн-студії Radioaktive Film отримала високу оцінку за професійність та майстерність, проявлені при створенні рекламного фільму. А студія Radioaktive Film, завдяки роботі над відео для ТМ «Белый Медведь» поповнила свою колекцію нагород КМФР «золотом» у категорії Film Craft.

«Ми щиро вдячні нашим партнерам за важливий внесок в успіх марки ‘Белый Медведь’. І нам тим більше приємно, що результат ретельної роботи команди професіоналів гідно оцінили професіонали рекламної галузі,» - говорить Марина Кінчина, бренд-менеджер ТМ «Белый Медведь».

Переглянути відео «Людям з великим серцем» можна на офіційному YouTube каналі компанії Efes Ukraine: www.youtube.com/EfesUkraine

А зазирнути за лаштунки і підглянути, як відбувалися зйомки цього відео можна за посиланням: vimeo.com/67877425